Contact

Praktijk vanaf 11 mei weer geopend - Corona virus COVID-19
Tijdens de persconferentie van 6 mei werd gemeld dat veel contactberoepen, waaronder acupuncturisten, vanaf 11 mei hun werk weer mogen oppakken. De praktijk zal dan ook vanaf die datum weer geopend zijn. Als gevolg van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de verspreiding van het Corona virus af te remmen, gelden er binnen TCM Clinic Schwab wel aanvullende maatregelen. Bekijk de Covid-19 pagina voor meer informatie.

TCM Clinic Schwab is gevestigd in Nobelhorst in Almere. De praktijk is met de auto goed te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid. Niet bekend in Nobelhorst? Online routeplanners zoals Google Maps en Apple Maps zullen de juiste locatie weergeven. Kom je met het openbaar vervoer? Bus 25 en 525 rijden van Sallandsekant Almere Stad naar de Melkfabriek in Nobelhorst.

De dagen en tijden voor behandelingen zijn in overleg. Om een afspraak te maken of voor vragen kun je mailen, bellen of een WhatsApp sturen.

De praktijk is maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 13:00uur tot 17:00uur. Wordt de telefoon niet opgenomen? Laat een berichtje achter, dan wordt je zo snel mogelijk teruggebeld.

TCM Clinic Schwab
Nobelstraat 35
1341BH Almere
E-mail: info@tcm-schwab.nl
Tel: 06 17917622

KvK: 68871783
Lid van beroepsvereniging Zhong
Algemene voorwaarden