Contact

Praktijk tijdelijk gesloten t/m 28 april - Corona virus COVID-19
Als gevolg van de maatregelen die het kabinet heeft genomen om de verspreiding van het Corona virus af te remmen, is TCM Clinic Schwab tijdelijk gesloten. Vooralsnog gelden de maatregelen t/m 28 april. De praktijk blijft telefonisch en via de e-mail bereikbaar. Mocht je vragen hebben kun je dus gewoon contact opnemen. Op deze pagina zullen de meest recente ontwikkelingen die voor de praktijk van toepassing zijn, gemeld worden.


TCM Clinic Schwab is gevestigd in Nobelhorst in Almere. De praktijk is met de auto goed te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid. Niet bekend in Nobelhorst? Online routeplanners zoals Google Maps en Apple Maps zullen de juiste locatie weergeven. Kom je met het openbaar vervoer? Bus 25 en 525 rijden van Sallandsekant Almere Stad naar de Melkfabriek in Nobelhorst.

De dagen en tijden voor behandelingen zijn in overleg. Om een afspraak te maken of voor vragen kun je mailen, bellen of een WhatsApp sturen.

De praktijk is maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken van 13:00uur tot 17:00uur. Wordt de telefoon niet opgenomen? Laat een berichtje achter, dan wordt je zo snel mogelijk teruggebeld.

TCM Clinic Schwab
Nobelstraat 35
1341BH Almere
E-mail: info@tcm-schwab.nl
Tel: 06 17917622

KvK: 68871783
Lid van beroepsvereniging Zhong
Algemene voorwaarden